Hit: Kamerman joj snimao guzu! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 29.Okt.2012, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit: Kamerman joj snimao guzu! (Foto)

Ona je pokazivala haljine koje je odabrala, a bezobrazni kamerman je sve vreme zumirao njenu zgodnu zadnjicu.

Sanja Marinković spada u red ozbiljnih voditeljki koje vode računa kako se pokazuju u javnosti. Ipak, i njoj se desi da nekada obuče nešto provokativno i primamljivo za muško oko. Tako je bilo i nedavno na jednom snimanju gde je kamerman bio baziran na njenu guzu. On je sve vreme slikao njenu zadnjicu, što je potrajalo dobrih trideset sekundi. Voditeljka nije obraćala pažnju, već je nastavila da priča svoju priču.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Hit: Prve slike Selme Bajrami posle porođaja! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 29.Okt.2012

Nije bilo devet meseci u javnosti, jer se porodila i dobila sina...Selma Bajrami oduvek je važila za jednu od najzgodnijih i najatraktivnijih pevačica sa javne scene. Nikada nije imala problem da pokaže svoje vrelo telo. U, međuvremenu je postala mama, pa se stanje malo promenilo, što je i bilo...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.