HOT PAPARACO: Milica Pavlović SAMA i vrela! Njeno telo mami na greh! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2017, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOT PAPARACO: Milica Pavlović SAMA i vrela! Njeno telo mami na greh! (FOTO)

Gori Budva! Uhhh...

Seksi senjorita vrelog tela, Milica Pavlović, radi na crnogorskom primorju, a u slobodno vreme svojim zanosnim izdanjima mami poglede ljudi na primorju. Postoji samo jedan mali problem - kada se skine u bikini i njene zategnute obline dođu do izražaja, ona je obično sama - i to u svakom pogledu. Što zato što se sunča usamljena, bez društva na hotelskom bazenu, što zato što nema dečka.

Milica je nedavno izbacila novu pesmu, a iako je veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uspešna na poslovnom planu, još uvek nikako da nađe pravog.

Paparaco ju je uhvatio u raznim pozama, a njen bikini otkrio je sve njene adute: zanosnu guzu, ravan stomak i grudi utegnute u tesan top.

Mora se priznati da pevačica izgleda zaista vrhunski i nijedan detalj to ne može da pokvari. Prirodna lepota je ono što krasi njeno telo, a tome ne smetaju ni sitne bubuljice na zadnjici, kao ni ožiljak na desnoj strani njenog stomaka zbog operacije slepog creva koji planira da ukloni. Pa u stvarnosti ne postoji Fotošop, a to sve žene imaju, zašto skrivati i od toga praviti "problem". Samo se na retko kojoj devojci ti detalji uopšte ne primećuju kao na Miličinom telu. Ima pregršt drugih koji pre toga upadaju u oči.

Pogledajte još vrelih fotografija Milice Pavlović iz Budve u našoj galeriji:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.