Gužva ispred kluba: Mnogi ostali bez mesta na nastupu Bobana Rajovića! VIDEO

Izvor: Svet plus, 10.Avg.2015, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužva ispred kluba: Mnogi ostali bez mesta na nastupu Bobana Rajovića! VIDEO

Da i dalje važi za najtraženijeg pevača u Hrvatskoj Boban Rajović je dokazao sinoćnjim nastupom u Vodicama. Iako je u blizini gostovalo nekoliko zvezda to uopšte nije uticalo na posetu Rajovićevom nastupu.

Čak štaviše, svi oni koji na vreme nisu rezervisali svoje mesto u klubu ostali su ispred kluba uzaludno se nadajući da će neko od srećnika koji su uspeli ući u klub, žurku napustiti ranije.

Na njihovu žalost to se nije desilo pa je dvestotinjak njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ostalo ispred kluba a žurka u klubu potrajala je do ranih jutarnjih sati. Ipak oni najuporniji sačekali su kraj nastupa i "ugrabili"  Bobana na odlasku kako bi se barem slikali s njim.

Rajoviću je i ovoga puta društvo pravila zgodna Mira Milosavljević koja je dodatno podigla temperaturu u klubu a deo atmosfere pogledajte ovde. Da i dalje važi za najtraženijeg pevača u Hrvatskoj Boban Rajović je dokazao sinoćnjim nastupom u Vodicama.

Rajoviću je i ovoga puta društvo pravila zgodna Mira Milosavljević koja je dodatno podigla temperaturu u klubu a deo atmosfere pogledajte ovde

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

(VIDEO) Nikad ne biste pogodili šta Boban Rajović radi pre nastupa!

Izvor: Kurir, 11.Avg.2015, 11:02

Dok neke njegove kolege uglavnom odmaraju pred nastup, on se umara. Bez obzira na prenatrpan raspored Boban Rajović ne propušta trening, pa makar to značilo da ga mora odraditi i posle nastupa, par sati iza ponoći ili pred nastup...Tako je bilo i prošlog vikenda u Hrvatskoj. Rajović je pre nastupa...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.