Grupa Smak: Ova pesma je posvećena svim ženama! VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Maj.2015, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa Smak: Ova pesma je posvećena svim ženama! VIDEO

Grupa Smak nastavlja sa objavom novih verzija  pesama  koje su snimljene ranije. Tako su ovog puta snimili "Ja volim tvoje grudi", a svi fanovi i muzičari mogu da poslušaju i pogledaju u video klipu aranžman za ovu pesmu.  

"Slušajući stare pesme svidela nam se ova "Ja volim tvoje grudi", za koju smo ranije mislili da ima pomalo bizaran tekst. Ali kad se malo bolje osvrnemo oko sebe, shvatićemo da nema pesama o grudima na našem jeziku. Zašto da ne pevamo o onome  što >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << volimo? Posvećena je svim ženama", rekao je Točak.

Grupa Smak održaće koncert 20. juna na beogradskom Ušću i ovom pesmom obradovati sve dame koje tog dana budu bile prisutne, Poslušajte:

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

(VIDEO) SMAK PESMU POSVETIO ŽENAMA: Nova verzija pesme Ja volim tvoje grudi

Izvor: Kurir, 28.Maj.2015

Kad se malo bolje osvrnemo oko sebe, shvaticemo da nema pesama o grudima na nasem jeziku. Zasto da ne pevamo o onome što volimo, govori Toček..Grupa Smak se u poslednje bavi objavom novih verzija pesama koje su snimljene ranije. Ovog puta su izabrali pesmu "Ja volim tvoje grudi"..."Slusajuci stare...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.