Grand Magazin istražuje: Da li pamtimo samo lepe stvari?

Izvor: Scandal.rs, 24.Sep.2014, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grand Magazin istražuje: Da li pamtimo samo lepe stvari?

Da li su nezaboravni trenuci oni koji se ne mogu rečima opisati? Zašto nekada do detalja umemo da ispričamo neki događaj, ali ne možemo da se setimo gde smo ostavili naočare? Pamtite li imena onih koje ste upravo upoznali? Šta nas tera da pamtimo, a šta da zaboravljamo? Jeste li zlopamtilo ili pamtite samo lepe stvari?

U sutrašnjem izdanju “Grand magazina” na Grand narodnoj televiziji, voditeljke Ivana Đorđević i Sanja Ćulibrk pokušaće na zanimljiv način >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da sa gostima u studiju i gledaocima koji se direktno uključuju u program dobiju odgovore na ova pitanja.

Voditeljke će od 12-16h koliko traje “Grand magazin” ugostiti Milana Dinčića Dinču, Darka Martinovića, Nadicu Ademov, Branku Filipović, Ljiljanu Živković Lili i šefa Kancelarije za odnose sa javnošću američke ambasade Rajana Roulandsa.

Uz obilje muzike, humora, zanimljivih priloga iz sveta estrade, sportskih vesti, Ivana i Sanja će se družiti sa gledaocima puna četiri uživo.

Autor: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

GRAND MAGAZIN ISTRAŽUJE: Da li pamtite samo lepe stvari?

Izvor: Kurir, 24.Sep.2014

Voditeljke Ivana Đorđević i Sanja Ćulibrk pokušaće na zanimljiv način da sa gostima u studiju i gledaocima koji se direktno uključuju u program dobiju odgovore na ovo pitanje..Da li su nezaboravni trenuci oni koji se ne mogu rečima opisati? Zašto nekada do detalja umemo da ispričamo neki događaj,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.