Goga Sekulić za SCANDAL!: Imam mnogo više udvarača od kada sam smršala

Izvor: Scandal.rs, 19.Apr.2015, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga Sekulić za SCANDAL!: Imam mnogo više udvarača od kada sam smršala

Goga Sekulić dovela je liniju do perfekcije. Iza nje su meseci truda, ali ona kaže ni da joj višak kilograma, sa kojim se izborila, nije smetao!

“Prvo sve da podsetim da sam ja uvek izgledala mnogo dobro, samo sam se u poslednjih četiri – pet godina malo ugojila, posebno kada je Igor umro. Nikada nisam bila debela, oduvek sam bila zgodna. Vratila sam se na staru kilažu i ponosim se sobom”, priča Goga za SCANDAL! i nastavlja, “osećam da me gledaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i devojke i da se okreću za mnom, zavide mi zbog kilaže, muškarci mi daju komplimente, to je važno, svi mi prilaze. Imam mnogo više udvarača od kada sam smršala, ali to kod mene ništa ne menja, svi znaju u kom sam fazonu, bila krupnija ili mršavija, bitno je ko sam ja, moja harizma, energija, moja duša i moj karakter!”

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.