Goga Sekulić: Ne želim da se razdvajam od Uroša!

Izvor: Svet plus, 27.Avg.2016, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga Sekulić: Ne želim da se razdvajam od Uroša!

Goga Sekulić definitivno je pronašla ljubav svog života, a zbog njegove profesije spremna je da krene i put Brazila, kako ne bi bili razdvojeni.

Atraktivna pevačica uživa u ljubavi sa Urošem Domovićem, inače profesionalnim sportistom koji se bavi džijudžicom. Kako mu uskoro počinju obaveze i takmičenja, Goga je odlučila da ga prati svuda: "On uskoro kreće na takmičenja po svetu, pa ću se ja prilagoditi njegovim obavezama. Kako završim sa zakazanim nastupom, krenuću ka njemu. Ako je u Hrvatskoj, idem tamo. Ako je u Brazilu, otići ću i tamo. Ne želimo dugo da budemo razdvojeni", rekla je Goga, prenosi Pink.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.