Gmail za Android – sva pošta na jednom mestu

Izvor: Svet, 31.Mar.2015, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gmail za Android – sva pošta na jednom mestu

Gmail aplikacija za Android donosi nekoliko značajnih novosti. Prva je unificirani inboks za elektronsku poštu.
Sada je moguće videti svu pristiglu poštu na jednom mestu, što uključuje ne samo poštu sa Gmail naloga, već i onu sa drugih IMAP/POP naloga kao što su Yahoo i Outlook.com. Opcija grupisanja poruka u razgovore osim za Gmail, sada je dostupna i za druge naloge elektronske pošte.
Tu je i unapređeni sistem automatskog završavanja koji proces pretraživanja čini znatno lakšim, a nova nadogradnja biće uskoro dostupna korisnicima Android uređaja.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gmail za Android – sva pošta na jednom mestu

Izvor: Scandal.rs, 31.Mar.2015

Sada je moguće videti svu pristiglu poštu na jednom mestu, što uključuje ne samo poštu sa Gmail naloga, već i onu sa drugih IMAP/POP naloga kao što su Yahoo i Outlook.com. Opcija grupisanja poruka u razgovore osim za Gmail, sada je dostupna i za druge naloge elektronske pošte...Tu je i unapređeni...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.