Glumica Mira Stupica proslavila 93. rođendan i priznala ko joj je najbolja prijateljica

Izvor: Svet, 18.Avg.2016, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica Mira Stupica proslavila 93. rođendan i priznala ko joj je najbolja prijateljica

 

Mira Stupica je juče u domu za stare u Beogradu proslavila 93. rođendan.
Glumicu veka posetili su prijatelji, a pored poklona svako joj je doneo po paklicu cigareta. Mira se uspešno oporavila od moždanog udara i svakog dana voli da izađe na terasu i zapali po jednu.
Od devete godine pušim, od svile kukuruza do danas. I tuberkuloza i krvoliptanje i devedeset godina. I evo pušim. Cigareta mi je najbolja prijateljica, ona me sve razume”, objasnila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je Stupica.
Poslednjih godina Mira se redovno čuje s kumom Brankom Veselinović i unukom Mijom, koja živi u Parizu. Retko prima posete. U 94. godini potpuno je svesna da je u odmakloj starosti, ali i dalje u suverenom stavu istinske dive.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Glumica Mira Stupica proslavila 93. rođendan i priznala ko joj je najbolja prijateljica

Izvor: Scandal.rs, 18.Avg.2016

Mira Stupica je juče u domu za stare u Beogradu proslavila 93. rođendan...Glumicu veka posetili su prijatelji, a pored poklona svako joj je doneo po paklicu cigareta. Mira se uspešno oporavila od moždanog udara i svakog dana voli da izađe na terasu i zapali po jednu...“Od devete godine pušim,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.