Gde žive najlepše žene?

Izvor: Svet, 21.Sep.2014, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde žive najlepše žene?

Prema izboru portala destinationspoint.net zemlje u kojima su žene najlepše su: Brazil, Rusija, Venecuela, Indija, Švedska, Srbija, Francuska, Argentina, Ukrajina i Italija. Naše žene našle su se na visokom šestom mestu jer kako je pojašnjeno predstavljaju “savršeni spoj slovenskih i mediteranskih gena”.
Neimenovani autor u kratkom tekstu ističe da 99 odsto anonimnih dama na ulicama Srbije imaju izuzetnu figuru na kojoj bi im pozavidele mnoge slavne dame. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Idealnih proporcija, dugih nogu, zaobljenih bokova i ravnog stomaka, svaka prolaznica u našoj zemlji mogla bi da bude zvezda. Tekst je ilustrovan fotografijom manekenke Danijele Dimitrovske.
Za šampionke Brazilke se kaže da su odavno marker države Južne Amerike i da su karakteristične po atraktivnim telima i sportskom izgledu. Drugoplasirane Ruskinje se opisuju kao kraljice lepote, a ovu titulu zaslužuju čistim porcelanskobelim tenom, vitkom figurom i visinom. Iako prema zvaničnoj statistici Venecuelanke ubedljivo vode sa šest osvojenih zvanja mis sveta, od početka izbora 1951. godine, dame iz ove zemlje su se našle na trećem mestu liste najlepših. Iza njih su Indijke opisane kao elegantne i egzotične. Žene Švedske opisane su kao visoke plave lepotice. Za Francuskinje se kaže da se prepoznaju po eleganciji i stavu.
Izvor: Politika
Foto: LifeContent

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brazilke najlepše, Srpkinje šeste na listi

Izvor: OkRadio.rs, 22.Sep.2014, 08:39

Srbija je na šestom mestu liste država sa najlepšim ženama. Prema izboru portala destinationspoint.net zemlje u kojima su žene najlepše su: Brazil, Rusija, Venecuela, Indija, Švedska, a iza Srbije su Francuska, Argentina, Ukrajina i Italija. Dame iz naše zemlje, kako je pojašnjeno, predstavljaju...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.