“GENIJALCI”: Komedija kakvu smo dugo čekali! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Okt.2016, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“GENIJALCI”: Komedija kakvu smo dugo čekali! (VIDEO)

Još od prvog Mamurluka nismo pogledali dobru komediju, a stvar bi mogla da se promeni od četvrtka kada u bioskope stiže više nego urnebesna komedija "GENIJALCI", suluda komedija reditelja Napoleona Dinamita, Džareda  Hesa, sa Zakom Galifanakisom u glavnoj ulozi.

Zak je priglupi vozač blindiranog vozila kojim se prevoze ogromne količine novca, a koji odluči vozilo na kraju i opljačkati i tako zaraditi čak 17 miliona dolara. U njegovom planu učestvuje i jednako inteligentna ekipa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << a sve će, sudeći prema trejleru, rezultirati salvama smeha.

Foto: Promo

Uz Galifianakisa, dobro nam poznatog upravo iz Mamurluka, odličnu zabavni ekipu dopunjavanju i Oven Vilson, Kristen Vig i Dzejson  Sudeikis, što bi već trebala biti garancija zabave. Film je, zanimljivo, rađen prema istinitom događaju, ali su naravno akteri i njihove odluke priglupljeni za potrebe filma.

Film u domaće bioskope kreće u četvrtak 27.10 2016.



(Telegraf.rs/ PR)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

GENIJALCI: Komedija kakvu smo dugo čekali stiže u bioskope! VIDEO

Izvor: Svet plus, 24.Okt.2016

Još od prvog Mamurluka nismo pogledali dobru komediju, a stvar bi mogla da se promeni od četvrtka kada u bioskope stižu urnebesni GENIJALCI!..Zak je priglupi vozač blindiranog vozila kojim se prevoze ogromne količine novca, a koji odluči vozilo na kraju i da opljačka i tako zaradi čak 17 miliona...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.