Izvor: Prva.rs, 31.Jan.2015, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frajer nedelje: Dame držite vilice. Ovo je Gabrijel Maht!

Malo je onih koji nisu gledali seriju Suits. Jeste da se ona ne prikazuje u Srbiji, još uvek, ali naši ljudi uvek nađu načina da odgledaju neke od najpopularnijih serija na svetu. Tako je i sa ovom.
Uostalom, i ukoliko niste nikada ni gledali ni čuli za "Suits" dovoljno je da vidite jednu fotografiju Gabrijela Mahta i da shvatite da je neviđen frajer.

Za one koji ne znaju, ukratko, Suits je serija o advokatima, a glavne uloge igraju Gabrijel Maht i Patrik J. Adams, pa se >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << tako i ljubiteljke ove serije dele na one kojima srce stane kada ugledaju Harvija i one kojima se to desi kada ugledaju Majka (Patrik J. Adams). U novim epizodama režiserske stolice uhvatio se i sam Gabrijel i po prvim komentarima dobio same pohvale.
I kako to obično i biva, advokati se ne vade iz odela, a pravi frajer nije frajer ukoliko mu odelo ne stoji savršeno.

Njemu stoji i bolje od toga!
Trenutno se u Americi pušta četvrta sezona ove serije, ove nedelje krenule su nove epizode.
A sada malo o Gabrijelu. Rođen je 1972. godine u Njujorku. Publika ga je upoznala kroz film "The Spirit" u kojem glumi uz Samjuela L. Džeksona, Skarlet Johanson, Evu Mendez..ali ga je zavolela kroz seriju Suits.
E sada jedna tužna vest za sve dame. Harvi iliti Gabrijel je oženjen čovek. Njegova žena je glumica, Jasinda Beret koja se takođe pojavljivala u ovoj seriji. Imaju dvoje dece, šestogodišnju ćerku Satin i jednogodišnjeg sina Luku.

Šta da se radi. Bar možemo da gledamo i da se nadamo da ga čekaju nove uloge i to u filmovima i serijama koje će doći i do nas...

Pročitajte i: 
Ko njemu ne bi vidao rane...

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.