Film domaći, zvezde strane: Počelo snimanje SF ostvarenja “Procep”

Izvor: Svet, 27.Mar.2015, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film domaći, zvezde strane: Počelo snimanje SF ostvarenja “Procep”

“Procep” je naučno-fantastični triler u kojem glavne uloge tumače ikona horor žanra Ken Fori, slovenačka glumica Katarina Čas, srpska zvezda Dragan Mićanović, kao i živa legenda američke televizije Monti Markam.
Prvi kadrovi snimljeni su na parkingu beton hale u Beogradu, gde se prvi put susreću tajni agenti koje tumače Ken Fori i Katarina Čas, kao i u jednom hotelu u Beogradu.
Slovenačka zvezda Katarina Čas, doputovala je u Beograd pre par >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dana, pravo sa njujorške premijere svog novog filma, “Deni Kolins”, u kojem igra uz holivudske zvezde Al Paćina i Anet Bening. Katarina Čas proslavila se ulogom u filmu “Vuk sa Vol Strita” Martina Skorsezea, gde je igrala uz Leonarda DiKaprija.


Sorry for selfpromoting, but this kind of picture doesen't happen every day:))) #alpacino #dannycollins #katarinacas@bleeckerstfilms #dannycollinsmovie 20th of March in selected cinemas #NYC and #L.A
A photo posted by Katarina Cas (@katarinacas1) on Mar 18, 2015 at 10:51pm PDT


Snimanje “Procepa” će se nastaviti tokom naredne tri nedelje na lokacijama u Beogradu i Pančevu. U pitanju je novi žanrovski film u produkciji Milana Todorovića i Marka Jocića, čija su prethodna ostvarenja – “Zona mrtvih” i “Mamula” – ostvarila veliku popularnost i uspeh širom sveta.
“Procep” je priča o agentima koji dobijaju zadatak da osiguraju podatke iz američkog vojnog satelita koji se srušio negde u Srbiji. Ali kada stignu na mesto pada shvatiće da je umesto satelita nešto drugo došlo iz svemira. Nešto protiv čega će morati da se bore za svoje živote.
U pitanju je srpsko-slovenačko-korejska ko-produkcija.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Film domaći, zvezde strane: Počelo snimanje SF ostvarenja “Procep”

Izvor: Scandal.rs, 27.Mar.2015

Prvi kadrovi snimljeni su na parkingu beton hale u Beogradu, gde se prvi put susreću tajni agenti koje tumače Ken Fori i Katarina Čas, kao i u jednom hotelu u Beogradu...Slovenačka zvezda Katarina Čas, doputovala je u Beograd pre par dana, pravo sa njujorške premijere svog novog filma, “Deni...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.