(FOTO) UROŠ ČERTIĆ IMA NOVU DEVOJKU: Nećete verovati koga je kaskader smuvao!

Izvor: Kurir, 27.Nov.2015, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) UROŠ ČERTIĆ IMA NOVU DEVOJKU: Nećete verovati koga je kaskader smuvao!

Kaskader Uroš Ćertić ima novu devojku, što je otkrio njegov drugar Nenad Marinković Gastoz.

Možda bi on i krio svoju vezu, ali Gastoz je bio taj koji je objavio sliku zaljubljenih golupčića na svom Insatgramu. Uroš je smuvao fitnes instruktorku Jasnu Janković, koja je učestvovala u prethodnoj sezoni "Parova".

Ona je tada bila u vezi sa pevačem Igorom Kostićem, a u poslednje vreme se intezivno družila sa Ćertićem, što je sad preraslo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u vezu.

"Smuvao burazengije", napisao je Gastoz u opisu fotke koju je objavio na društvenoj mreži.

A photo posted by GSTZ | #Bahhat profile | (@gasttozzsayoutuba) on Nov 26, 2015 at 11:17pm PST

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gasttozz pronašao devojku Urošu Ćertiću! FOTO

Izvor: Svet plus, 27.Nov.2015

Iako je u rijalitiju parovi 2015 započeo ljubavnu Romansu sa Slađom Petrušić, Uroš Ćertić na društvenim mrežama pohvalio se fotografijama sa novom devojkom...Naime, poznati kaskader započeo je vezu sa bivšom učesnicom Parova Jasnom Janković, a njihovom spajanju "kumovao" je Nenad Marinković...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.