(FOTO) TUČA U PAROVIMA, SEVNULO I U GLAVU: Evo na šta su Jelena i Saška ličile posle obračuna!

Izvor: Kurir, 04.Sep.2015, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) TUČA U PAROVIMA, SEVNULO I U GLAVU: Evo na šta su Jelena i Saška ličile posle obračuna!

Ja sam u šoku. Svi vi nazovi frajeri sedite i ne pokušavate da razdvojite njih dve. Jel ovo šou? Ovo je bre bruka i sramota, rekla je Mira

Produkcija rijalitija "Parovi" ukućanima je pustila snimak na kom se vidi kako je Saška Karan olupala jaje o glavu Jelene Golubović. Čim se prilog završio, Jelena je ustala i čašu sa pićem prosula Saški u lice.

Tog trenutka nastao je haos. Saška je krenula za Jelenom i počele su da se vijaju po vili. Pevačica je uzimala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sve što joj padne pod ruku i prosipala na rediteljku.

Samo nekoliko ukućana su ustali da ih razdvoje dok su ostali sedeli mirno i zbog toga su kasnije kažnjeni oduzimanjem hrane za večeras.

"Društvo, da vam kažem... Pošto je Jelena Golubović pokvasila moju bubicu, molim produkciju da je kazni jer ja njenu bubicu nisam pokvasila", rekla je Saška kada su se malo smirile.

Foto: Printskrin/TV Happy

Na celu situaciju reagovala je i Mira Škorić koja je prozvala sve muškarce koji su sedeli mirno i nisu pokušali da razdvoje ove dve iznervirane žene.

"Ja sam u šoku. Svi vi nazovi frajeri sedite i ne pokušavate da razdvojite njih dve. Jel ovo šou? Ovo je bre bruka i sramota", rekla je ona.

Foto: Printskrin/TV Happy

Zbog nepoštovanja produkcije, i Saška i Jelena su dobile kaznu. Jelena je kažnjena sa 150 evra, dok je Saška kažnjena sa 300 evra i odlaskom u izolaciju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.