(FOTO) TUČA U PAROVIMA, INTERVENISALO OBEZBEĐENJE: Zmaj udario Vesnu Rivas!

Izvor: Kurir, 08.Okt.2015, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) TUČA U PAROVIMA, INTERVENISALO OBEZBEĐENJE: Zmaj udario Vesnu Rivas!

Sve je krenulo kada su se njih dvoje verbalno sukobili, pri čemu je stočar pevačicu nazivao pogrdnim imenima, jer nije želela seks sa njim.

Zmaj od Šipova udario je u glavu Vesnu Rivas, pri čemu ga je obezbeđenje moralo da interveniše. On je preko stola pokušao da pobegne obezbeđenju, a i Mikija je šutnuo nogom.

Sve je krenulo kada su se njih dvoje verbalno sukobili, pri čemu je stočar pevačicu nazivao pogrdnim imenima, jer ona nije želela seks sa njim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
"Ti si obećala seks sa mnom i prevarila me. Ti si k.rva", vikao je Zmaj dok je udario u lica nekoliko puta.

"Nazvao me je ku.om vom. Ne želim ništa da imam s tim čovekom",  rekla je ljutito Vesna.

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Zmaj od Šipova pobesneo u Parovima: Udario Vesnu Rivas! VIDEO

Izvor: Svet plus, 08.Okt.2015

Zmaj od Šipova u rijalitiju Parovi 2015, izgubio je danas potpunu kontrolu, kada je došao u sukobob sa Vesnom Rivas...Nazivajući je pogrdnim imenima, Zmaj je u trenutku počeo da besni i psuje joj majku, zato što otkako su se u Parovima venčali, nije želela da ima seks sa njim: "Ti si obećala...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.