(FOTO) EKSKLUZIVNO: Ovde će živeti Noletov Stefan, komšije spremile doček!

Izvor: Kurir, 25.Okt.2014, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) EKSKLUZIVNO: Ovde će živeti Noletov Stefan, komšije spremile doček!

Ispred Novakove i Jelenine zgrade u elitnom delu Monaka zatekli smo balone na kojima je bilo ispisano ime teniserovog naslednika

Komšije Novaka i Jelene Đoković ne mogu da dočekaju da upoznaju malog Stefana, koji se još nalazi u bolnici.

Ekipa Kurira juče je boravila u Monte Karlu, gde smo razgovarali s prvim susedima i ljudima koji svakodnevno sreću popularni par.

U znak dobrodošlice na ulazu u zgradu Formentor, koja pripada čuvenoj porodici Pastor, već se nalaze baloni na kojima je ispisano ime naslednika loze Đoković.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

EKSKLUZIVNO-Ovde-ce-ziveti-Noletov-Stefan-komsije-spremile-docek

Izvor: medio.rs, 25.Okt.2014

Ispred Novakove i Jelenine zgrade u elitnom delu Monaka zatekli smo balone na kojima je bilo ispisano ime teniserovog naslednika..Komšije Novaka i Jelene Đoković ne mogu da dočekaju da upoznaju malog Stefana, koji se još nalazi u bolnici...Ekipa Kurira juče je boravila u Monte Karlu, gde smo...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.