Evo zašto je Lepa Brena napustila Srbiju i zašto se povukla iz javnosti

Izvor: Svet, 22.Mar.2017, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto je Lepa Brena napustila Srbiju i zašto se povukla iz javnosti

Lepa Brena trenutno boravi u Majamiju, gde će se zadržati još neko vreme, a zašto se povukla iz javnosti otkriva izvor blizak pevačici.
“Lepa Brena se u narednom periodu neće pojavljivati niti oglašavati u javnosti. Ona uveliko radi na pripremanju novog albuma, koji će biti jedan od najboljih u njenoj karijeri. Trenutno boravi u Majamiju gde će se zadržati još nekoliko nedelja”, kaže dobro obavešteni izvor za Blic.
Pa kad je već tako, onda fanovi i obožavaoci njenog lika i dela imaju dobar razlog da čekaju i da se nadaju lepom iznenađenju.
 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Lepa Brena napustila Srbiju: Povlači se iz javnosti!

Izvor: Svet plus, 23.Mar.2017, 10:49

Pevačica Lepa Brena trenutno boravi u Majamiju, a odlučila je da se u narednom periodu ne oglašava nigde kako bi u miru mogla da priprema novi album...Poslednjih nekoliko nedelja, pevačica uživa u Americi gde puni baterije za nove radne obaveze. Odlučila je da se povuče u javnosti i u miru pronađe...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.