Evo DOKAZA koji SVE pokazuje: Ušao je u nju - s*ks je PAO u vili Parova!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2017, 03:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo DOKAZA koji SVE pokazuje: Ušao je u nju - s*ks je PAO u vili Parova!

Nema laži, nema prevare...

Svi gledaoci rijalitija "Parovi" su se pitali da li su oni samo iskusni rijaliti igrači ili su zaista imali seks pred kamerama. Nikola Lakić i Ksenija Kranjec su imali nekoliko seks akcija u luksuznoj zemunskoj vili, ali da li je makar jedna bila prava i do kraja.

Ponedeljak je dan kada je u vili "Parova" emisija "Parograf". Ovoga puta je priključen na poligraf na škakljiva pitanja iz života odgovarao upravo bivši fudbaler, a produkcija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije mogla da ne iskoristi zicer. Drugo pitanje je glasilo - Da li ste imali seks sa Ksenijom Kranjec?

Aleksandra Subotić je rekla da ima proverenu informaciju da je bilo malo seksa, a Ksenija nije htela da komentariše.

Nikola je pokušao da bude džentlmen, odgovorio je negativno, međutim to nije promaklo poligrafu koji je pokazao da je Lakić slagao.

NIKOLA DA LI JE IMAO KEKS SA KSENIJOM U PAROVIMA by SteelT2010

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.