EKSKLUZIVNO: U Beogradu Georgiev i Škorićka – glavna zvezda Emina Jahović!

Izvor: Scandal.rs, 19.Dec.2014, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO: U Beogradu Georgiev i Škorićka – glavna zvezda Emina Jahović!

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted

Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted,

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, na platou ispred Skupštine u novogodišnjoj noći nastupiće Emina Jahović, Mira Škorić i Vlado Georgiev! Emina je sa zadovoljstvom prihvatila da peva u Beogradu za doček, dok je Mira zadužena za odličan štimung. Emina sprema svoj nastup koji će biti pravi i mnogo bolji od mnogioh koncerata koje je video Bepgrad. Emina se ne ljuti na muža Mustafu, jer nije sa njom u Srbiji, pa je odlučila da ga iznenadi uoci Nove godine.

Inače, sve ovo će i zvanično biti potvređeno na današnjoj konferenciji.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ekskluzivno: Emina Jahović na trgu u Beogradu u najluđoj noći!

Izvor: Svet, 19.Dec.2014

Nakon što je Vlado Georgijev najavljen da nastupa na trgu u Beogradu za Novu godinu, Svet saznaje da će pored njega nastupiti i Emina Jahović Sandal.. Pop zvezda sa zadovoljstvom je prihvatila poziv gradskih vlasti da nastupa u prestonici. Emina će danas ovim povodom održati konferenciju za novinare...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.