EKSKLUZIVNE izjave porodice i prijatelja Gastozove majke: Goca je dva dana bila u stanu, UMRLA JE OD SRCA!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Dec.2016, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNE izjave porodice i prijatelja Gastozove majke: Goca je dva dana bila u stanu, UMRLA JE OD SRCA!

Vest o iznenadnoj smrti Gordane Marinković, majke Nenada Marinkovića Gastoza, šokirala je njene najbliže, kao i sve prijatelje, koje smo kontaktirali povodom nemilog događaja. 

Gastozovog nastarijeg brata (po ocu) Davida je ova vest veoma potresla, budući da ju je saznao tek kada smo ga pozvali.

- Zaista ne znam ništa. Ja sam sad završio sa treninzima, niko me nije obavestio - rekao je David za Telegraf.

Printskrin: Happy TV

Čuli smo se i sa Biljanom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Krsmanović, majkom blizanaca nekadašnjih učesnika "Parova" Željka i Žarka Stojanovića, sa kojom se Gordana intenzivno družila u Parizu, a ona nam je rekla sledeće:

- Umrla je u sredu. Jutros su je našli u stanu, od srede se nije javljala nikome. Preminula je od srca. Nenad je verovatno stigao, ne znam... Jutros su mu javili.

Foto: Telegraf

Podsetimo, Gastozova majka Gordana je godinama živela i radila u Parizu, a sinu je, iako su bili razdvojeni, bila najveća podrška.

Pogledajte jedan od dirljivih zajedničkih susreta Nenada i majke, tokom njegovog učešća u rijalitiju "Parovi":



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSKLUZIVNE izjave porodice i prijatelja Gastozove majke Goca je dva dana bila u stanu UMRLA JE OD SRCA

Izvor: medio.rs, 10.Dec.2016, 01:26

- Jutros su je našli u stanu, od srede se nije javljala nikome - rekla je bliska prijateljica Gastozove majke Biljana Krsmanović za Telegraf..Vest o iznenadnoj smrti Gordane Marinković, majke Nenada Marinkovića Gastoza, šokirala je njene najbliže, kao i sve prijatelje, koje smo kontaktirali povodom...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.