E, ovo su bujne grudi!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Maj.2016, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, ovo su bujne grudi!

Indira Aradinović - Indi vraća se na scenu nakon duže pauze, a ona pored dobrih pesama ima i još jednog "keca u rukavu" - bujno poprsje.

Do sada smo mislili da klaberka Tamara Đurić ima najveće grudi na domaćoj javnoj sceni, ali sada pored ovih fotografija kojima Indi zaustavlja dah svim pripadnicima jačeg pola na Instagramu, u velikoj smo nedoumici.

Indi planira veliki povratak na javnu scenu, a pored nje na muzičkoj sceni je, i te kako, aktuelna njena sestra Edita Aradinović, frontmenka grupe "Ministarke", za koju je i sama Indira rekla da će biti čak i veća zvezda od nje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.