Dragan Nikolić uleteo u buru

Izvor: Svet, 20.Jul.2010, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Nikolić uleteo u buru

Poznati glumac Dragan - Gaga Nikolić imao je sreće da se iz bure u koju je uleteo jedreći po Bokokotorskom zalivu izađe nepovređen i bez štete na brodiću kojim je plovio. Naime, dok je provodio ugodno nedeljno popodne, odjednom se vreme pokvarilo, počela da pada kiša i duva olujni vetar. Popularni glumački bard, koji se zatekao sam na moru u malom plovilu, zahvaljujući prisebnosti i iskustvu uspeo je da se dokopa obale. "Bilo je baš veliko nevreme, prava oluja, ali sve se završilo dobro. Brod nije pretrpeo neku značajniju štetu, kao ni ja, osim što sam se malkice ukočio na levoj strani, a čini mi se i da sam se prehladio. Evo, baš čekam doktora da mi da neku terapiju. Ništa strašno, ali čini mi se da ću, što se tiče jedrenja, pauzirati bar nekoliko dana", rekao je za "Alo!" Dragan Nikolić, koji sa suprugom Milenom Dravić svake godine letuje u njihovoj kući na Crnogorskom primorju.
Pročitaj na www.svet.rs

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dragan Nikolić umalo doživeo brodolom !

Izvor: SamoProvereno.com, 20.Jul.2010

Poznati glumac Dragan  Nikolić imao je sreće da se iz bure u koju je uleteo jedreći po Bokokotorskom zalivu izađe nepovređen i bez štete na brodiću kojim je plovio. Naime, dok je provodio ugodno nedeljno popodne, odjednom se vreme pokvarilo, počela da pada kiša i duva olujni vetar. Popularni...

Nastavak na SamoProvereno.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.