Dijana Janković:Ja sam moćna žena! (Video)

Izvor: Poznati.info, 22.Dec.2014, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijana Janković:Ja sam moćna žena! (Video)

Ona drži sve konce u svojim rukama. Koleginice iz emisije Magazin IN joj kažu da je sada moćna žena, što joj i prija jer je to rezultat njenog rada i talenta prema svemu što radi.

Dijana Janković pop pevačica i kreatorka gostujući u emisiji magazin in izjavila je “Ko kaže da ja nisam moćna, zasšto samo suprug mora da bude moćan, stvarno mislim da i žena treba da bude uspešna i moćna“.Podsetimo se da je ona sada finansijski direktor u kompaniji njenog supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << it strućnjaka Daniela Rokvića. Poznate žene u emisiji su rekle da je ona sada moćnija od supruga i sav novac je kod nje samim tim sto je finnsijski direktor u firmi.

Priznala je isto tako u emisiji Magazin IN, da odavno priželjkuje da se ostvari kao majka ali nikako da se to dogodi. Dijana je ovom prilikom u emisiji Sanje Marinković imala mini reviju DJ East Journey Resort 2015- predlog za novogodišnju toaletu i pokazala par modela za novogodisnju noć, haljine u kojima možete da zamislite ključnu želju novogodišnje noći. Želju za 2015 godinu mlada pevaćica nije krila, već otkriva da se sprema za svetsku scenu, i da joj je to jedna od neostvarenih.



Autor:Goran, Foto:Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Moćna supruga: Dijana Janković drži konce u svojim rukama

Izvor: Svet, 22.Dec.2014

Dijana Janković, gostujući u emisiji “Magazin In” izjavila je da se oseća moćno pored svog supruga. “Ko kaže da ja nisam moćna, zasto samo suprug mora da bude moćan, stvarno mislim da i žena treba da bude uspešna i moćna”,  rekla je pevačica koja je finansijski direktor u kompaniji...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.