Dermatolozi kriju 4 efikasne tajne za borbu protiv strija

Izvor: Svet, 09.Dec.2016, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dermatolozi kriju 4 efikasne tajne za borbu protiv strija

Zbog brzog širanje kože nastaju strije. U tom trenutku dolazi do oštećenja u vezivnom tkivu i kolagenu duboko ispod površine kože, a sve rezultuje pojavom “crta” na telu koje muče veliki broj ljudi. Dermatolozi imaju male tajne za borbu protiv strija koje čuvaju za sebe…
Guliver/Getty Images Hidriranje kože
rejčel Nazarian, profesorka i doktorka dermatologije kazala je za RD da strije nisu neizbežne osim ako nemate genetsku predispoziciju za njihovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << stvaranje. Međutim, pravilnom brigom o koži i te kako možete smanjiti mogućnost njihove pojave i uticati na to kakve će strije naposletku biti.
Jedan od najvažnijih aspekata prevencije strija je spoljašnje hidriranje kože. Obilno i svakodnevno je hidrirajte najdražim mlekom za telo ili pak prirodnim sredstvima poput maslinovog i kokosovog ulja jer je takva koža mekanija te lakše podnosi rastezanje.
Pročitajte i… “Jastučići” oko stomaka više neće biti problem, samo pratite ove savete

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dermatolozi kriju 4 efikasne tajne za borbu protiv strija

Izvor: Scandal.rs, 09.Dec.2016

Hidriranje kože..rejčel Nazarian, profesorka i doktorka dermatologije kazala je za RD da strije nisu neizbežne osim ako nemate genetsku predispoziciju za njihovo stvaranje. Međutim, pravilnom brigom o koži i te kako možete smanjiti mogućnost njihove pojave i uticati na to kakve će strije naposletku...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.