Deo prošlosti: Marija Šerifović novom pesmom obara rekorde! FOTO + VIDEO

Izvor: Svet plus, 07.Dec.2016, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo prošlosti: Marija Šerifović novom pesmom obara rekorde! FOTO + VIDEO

Marija Šerifović obradovala je svoje fanove novom pesmom Deo prošlosti, a koliko im se svidela govori činjenica da je za jedan dan spot pregledan preko milion puta!

Marija Šerifović jedna je od omiljenih pop pevačica na ovim prostorima, a svaka njena pesma za kratko vreme dođe do srca publike i postane pravi hit. To je slučaj i sa njenim novim singlom koji je juče objavila, a koji nosi naziv "Deo prošlosti". Naime, za 24 sata, koliko spot i pesma postoje na Jutjubu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nakupilo se preko milion pregleda.

Iako je pevačica objasnila da prvi put tekst pesme nema veze sa njenim životom, čini se da njenoj publici to nije važno, već im je bitno da je dobar tekst i muzika, a ovde je to svakako slučaj. Ako do sad niste poslušali pesmu, učinite to ovde:

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.