Denis Rodman pijan maltretirao ljude na benzinskoj pumpi

Izvor: Scandal.rs, 03.Avg.2015, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Denis Rodman pijan maltretirao ljude na benzinskoj pumpi

Denis Rodman bio je sa devojkom u automobilu u kalifornijskom gradu Kosta Mesa, kada su zastali da operu automobil na pumpi.

Dok se devojka, čije ime nije objavljeno, bavila automobilom, Rodman se, vidno “pod gasom”, uputio ka ostalim putnicima na pumpi i počeo da im dobacuje.

Jednoj grupi devojaka je dovikivao da su “prezgodne” i zvao ih da dođu na njegov brod, dok je jednom momku uputio rasističke komentare na račun činjenice da je belac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<
“TMZ” piše da su očevici prijavili da je zaudarao na alkohol, i da je obezbeđenje pumpe moralo da ga upozori da ostavi ostale prisutne na miru. Nije pozvana policija, jer Rodman nije bio za volanom, već je auto vozila njegova devojka.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.