Deniju bivša razlupala auto

Izvor: Scandal.rs, 29.Nov.2014, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deniju bivša razlupala auto

Deni Boneštaj osetio je početkom ove nedelje šta znači bes ostavljene devojke! Naime, pevač je nastupao u jednom lokalu, gde se kao gost pojavila devojka sa kojom je bio nekoliko meseci. Sve bi bilo u najboljem redu da Deni nije odbio njen predlog da ponovo budu zajedno, a kada ga je videla kako razmenjuje broj sa drugom devojkom, razlupala je njegov automobil i ključevima izgrebala karoseriju.

Deni nije ni slutio šta se dešava. Tek posle pola sata, devojka mu je poslala >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << SMS: „Videćeš jedno lepo iznenađenje na kolima, čisto da znaš od koga je poklon. Mene niko ne zaje*ava.“ Pevaču je odmah bilo jasno da je nešto uradila sa autom i izleteo je napolje, a imao je šta i da vidi“, izjavio je za Alo izvor koji se te večeri zatekao u lokalu.

Na sreću Deni je sačuvao smirenost.

Iznervirao sam se, ali šta da se radi. Video sam šta je uradila, vratio se, popio jednu rakiju i nastavio da pevam. Publika koja je došla da me sluša ne mora da trpi i nije kriva što sam pravio pogrešne izbore i kačio se sa budalama“, rekao je Deni.

Izvor: Alo

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.