Danijela Pantić: Treba biti drugačiji i umesto silikona imati akademsku diplomu!

Izvor: Svet, 23.Okt.2014, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijela Pantić: Treba biti drugačiji i umesto silikona imati akademsku diplomu!

Posle jednogodišnjeg porodiljskog odsustva, Danijela Pantić ponovo je na malim ekranima u ulozi voditeljke emisije “Tačno jedan”, na “Prvoj” televiziji. Simpatična plavuša, koju su gledaoci upoznali još dok je na “Javnom servisu” vodila kviz “Slagalica”, srećna je što ima privilegiju da radi posao koji voli i pruža joj neophodni adrenalin. Pored profesionalne satisfakcije, posebnu radost pričinjava joj vreme provedeno sa suprugom Nenadom Conićem, sa kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << brižljivo prati svaki pokret i osluškuje potrebe njihovog jednogodišnjeg sina Ignjata.
Nedavno ste se vratili sa porodiljskog odsustva. Kako je bilo stati pred kamere posle dužeg vremenskog perioda?
– Nisam zaboravila kao se to radi i nisam imala tremu, to je prvo šta sam pomislila, posle nekoliko prvih sekundi.
Osećate li isti adrenalin kao na početku?
- Svaka emisija je priča za sebe jer je čine različite teme, energije i ljudi. Posle nekoliko godina vođenja kviza na “Radio-televiziji Srbije”, meni je više nedostajao novinarski rad i taj adrenalin kada tražite temu, kada je kreirate, pišete, istražujete. Neki će reći da je to Sizifov posao, jer stalno krećete ispočetka i uvek se ponovo dokazujete, ali nas novinare izabrao je taj posao, isto koliko smo i mi birali njega.
Dugo ste vodili kultni kviz “Slagalica”, a već duže vreme vodite emisiju “Tačno jedan”, na “Prvoj”, koja se emituje uživo. U kom formatu se bolje snalazite?
- “TV slagalica” je odličan i veoma gledan kviz, ali meni je bilo vreme da krenem dalje. Želela sam neki novi izazov, nešto drugačije, aktivno i dinamično, a to sam i dobila u emisiji “Tačno 1″ i istoimenoj redakciji, u kojoj radim kao voditelj i novinar.
Ostatak intervjua pročitajte OVDE
Piše: Zvezdana Milovanović, Life Content
Foto: Mirko Tabašević, Life Content
 

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.