Dani češko-srpskog prijateljstva na Zlatiboru

Izvor: Svet, 27.Avg.2014, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dani češko-srpskog prijateljstva na Zlatiboru

“Dani češko-srpskog prijateljstva na Zlatiboru” naziv je manifestacije koja će od 28. do 31. avgusta ove godine biti održana na Zlatiboru.
Organizator manifestacije tokom koje će gostima iz Češke biti predstavljeni ukupni turistički potencijali Zlatibora je Turistička organizacija Zlatibor.
Novinari i umetnici iz Češke obići će Tornik, Stopića pećinu, Muzej “Staro selo” Sirogojno, vodopad u Gostilju i upoznaće se sa rukotvorinama zlatiborskih pletilja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Među gostima iz Češke biće novinar Parlamentarnog lista Radim Panenka, umetnik i fotograf Ivo Hvatil čija će izložba biti otvorena u hotelu “Palisad”, a koncerte će imati i zvezda češke i slovačke muzičke scene Monika Agrebi, violinista Vojteh Lavička i drugi umetnici, najavila je danas Turistička organizacija Zlatibor.
Tokom “Dana češko-srpskog prijateljstva” deci Doma “Petar Radovanović” iz Užica i Dnevnog boravka “Zračak” iz Čajetine biće uručeni prigodni pokloni, a na manifestaciji se očekuje i prisustvo ambasadora Češke Republike u Beogradu.
Izvor: Beta
Foto: Wikipedia

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.