Da ti gledam u dlan: Milica Todorović na Kubi posetila gataru! (foto)

Izvor: Svet, 27.Jan.2017, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da ti gledam u dlan: Milica Todorović na Kubi posetila gataru! (foto)

Milica Todorović je oduševljena Kubom!
A osim što se dobro zabavlja na plaži i kraj bazena, lepa plavuša podelila je sa pratiocima na Instagramu i da je posetila gataru.
Milica je uz cigaru dozvolila gatari da joj prorekne sudbinu, a šta joj je tačno baka rekla, ostalo je misterija…

“OČeš da ti gledam u sudbinu? Baba je apsolutni car! Viva la Cuba!”, napisala je Milica, čime je izrazila sreću što je upoznala takvu ženu.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da ti gledam u dlan: Milica Todorović na Kubi posetila gataru! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 27.Jan.2017

Milica Todorović je oduševljena Kubom!..A osim što se dobro zabavlja na plaži i kraj bazena, lepa plavuša podelila je sa pratiocima na Instagramu i da je posetila gataru...Milica je uz cigaru dozvolila gatari da joj prorekne sudbinu, a šta joj je tačno baka rekla, ostalo je misterija…..“OČeš...

Nastavak na Scandal.rs...

"DA TI GLEDAM U DLAN?" Milica na Kubi posetila gataru

Izvor: Blic, 28.Jan.2017, 00:38

Pevačica Milica Todorović spas od ledene beogradske zime pronašla je na dalekoj i egzotičnoj Kubi, odakle je pratioce danima zabavljala interesantnim fotografijama i snimcima koje je postavljala na društvene mreže...Najpre je zgodna Kruševljanka obavestila pratioce na Instagramu o ludom provodu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.