Da li verujete da postoji ovakav struk? E, postoji! I nije fotošop!

Izvor: Svet, 29.Mar.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li verujete da postoji ovakav struk? E, postoji! I nije fotošop!

Aleira Avendano uspela je nemoguće: dokazano ima struk od 50 centimetara! A kako joj je to pošlo za rukom? Tako što je nosila korset 23 sata dnevno! Prsata Venecuelanka nosi korset zadnjih šest godina i naziva ga svojom “drugom kožom”, čak i uprkos tome što su je lekari upozorili na brojne zdravstvene rizike.
“Potpuno sam opsednuta kaiševima i korsetima. S njima čak i spavam. Volim osećaj pritiska i skidam ih samo na sat vremena dnevno, da se odmorim i operem” >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << , rekla je 25-godišnjakinja koja je korsete prvi put “prošetala” još u tinejdžerskim danima.
S obzirom na to kako izgleda, kombinacijom uskog struka i povećih silikonskih grudi privlači pažnju gde god da se pojavi.
Ljudi prestaju da rade to što rade i zure u mene. Gde god se pojavim – privlačim pažnju. Dovikuju na ulici, ne mogu da veruju da je moja figura stvarna. Ali trebalo mi je neko vreme da se naviknem na nošenje korseta. Prvo mi je to bilo grozno i neudobno, a kasnije nisam mogla da zamislim ga ne nosim. Nije u pitanju bol, u pitanju je više užitak… Volim pritisak”, poručila je Alira.

 

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Da li verujete da postoji ovakav struk? E, postoji! I nije fotošop!

Izvor: Scandal.rs, 29.Mar.2015

Aleira Avendano uspela je nemoguće: dokazano ima struk od 50 centimetara! A kako joj je to pošlo za rukom? Tako što je nosila korset 23 sata dnevno! Prsata Venecuelanka nosi korset zadnjih šest godina i naziva ga svojom “drugom kožom”, čak i uprkos tome što su je lekari upozorili na brojne...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.