DUPLA RADOST U KUĆI BEŠLIĆA: Halid postao deda blizanaca!

Izvor: Kurir, 23.Jul.2014, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUPLA RADOST U KUĆI BEŠLIĆA: Halid postao deda blizanaca!

Za unuku, koja je na rođenju bila teška 2,7 kg već je određeno ime - Lamija, dok se oko imena dečaka, teškog 2,5 kilograma, još vode porodični "pregovori"

Pevač Halid Bešlić posato deda.

Naime, njegov sin Dino i snaja Mahira postali su roditelji blizanaca. Snaja je na svet donela blizance i to dečaka i devojčicu.

Za unuku, koja je na porođaju bila teška 2,7 kg već je određeno ime - Lamija, dok se oko imena dečaka, teškog 2,5 kilograma, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << još vode porodični "pregovori".

Bebe su svetlost dana ugledale jutros u 9 sati u Klinici "Jezero" u Sarajevu, a porođaj je, prema rečima dežurnih doktora, protekao bez komplikacija.

Halid je rekao kako je ovo najsrećniji trenutak u njegovom životu i dodao kako će u narednom periodu prioritet biti unučići, a ne muzika i ugostiteljstvo, po kojima je ovaj Romanijac poznat.

(BNTV)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Dvostruka radost: Halid Bešlić postao deda blizanaca

Izvor: Story, 23.Jul.2014

Pevač Halid Bešlić posato je deda, a veselje u njihovoj porodici biće dvostruko..Halid Bešlić, foto: Story arhiva

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.