DRASTIČNA PROMENA: Cecina ćerka postala plavuša! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Jan.2015, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRASTIČNA PROMENA: Cecina ćerka postala plavuša! (FOTO)

Anastasija Ražnatović je dobila mnogo pozitivnih komentara za svoj novi imidž

Svoje prijatelje Anastasija Ražnatović je iznenadila kada je na Instagramu postavila nekoliko fotografija na kojima se vidi da je promenila frizuru i postala plavuša!

Foto: Instagram/raznatovicanastasija

Ćerka Cece Ražnatović je do sada eksperimentisala sa različitim nijansama, od crne do brinete, a ako je suditi po pozitivnim komentarima na internetu, Anastasija je pogodila pravu boju kose.

Foto: Instagram/raznatovicanastasija

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Cecina ćerka postala plavuša (FOTO)

Izvor: Story, 17.Jan.2015

Anastasija Ražnatović, ćerka pevačice Cece Ražnatović odavno privlači veliku pažnju javnosti, a sada je napravila i veliku promenu...Foto: Anastasija Ražnatović Instagram..Dugu smeđu kosu ofarbala je u plavo i odmah pobrala brojne komplimente na društvenim mrežama...Kako će Ceca reagovati...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.