Izvor: Kurir, 23.Mar.2015, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIVAN DAN: Brega slavio rođendan u Bijeljini

Goran Bregović proslavio je juče 65. rođendan sa saradnicima i najbližim prijateljima.

Žurku iznenađenja muzičaru je organizovao menadžer Adis Gojak u etno-selu „Stanišići“ u blizini Bijeljine.

Vođa Orkestra za svadbe i sahrane došao je na dogovoreni intervju, a sačekali su ga torta u obliku belog dugmeta i šampanjac.

- Hteli smo Goranu da napravimo malo iznenađenje. Proveo je ceo dan u Bijeljini, u kojoj nije boravio 36 godina. Poslednji put u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ovom gradu je bio kad se vraćao za Sarajevo sa odsluženja vojnog roka iz Niša. Povezao je prijatelja iz Bijeljine, koji mu je bio cimer, i tako se zadesio u tom gradu - otkrio nam je Gojak.

Bregović je istog dana došao u Beograd, odakle je otputovao za Rusiju, gde ima koncerte. Slavlje s fanovima i kolegom Alenom Islamovićem imaće 28. marta u klubu u Roterdamu, gde mu organizatori pripremaju iznenađenje.

(LJ. R.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ovako Brega slavi rođendan

Izvor: Prva.rs, 23.Mar.2015

Pio se šampanjac jela se torta u obliku, a kako drogačije, nego belog dugmeta, khm Bijelog dugmeta. Pogledajte kako se Brega proveo na proslavi rođendana... . Pročitajte i: . Da li ovo JK ima novog ljubimca? Ili ga samo šmeka..

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.