DARA BUBAMARA: NISAM JA UBILA PONIJA!

Izvor: Kurir, 10.Mar.2012, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARA BUBAMARA: NISAM JA UBILA PONIJA!

Daru Bubamaru nisu mnogo potresle optužbe predstavnika udruženja za zaštitu životinja, koji su zgroženi što ona ima bundu od ponija, za čiju izradu je moralo da bude ubijeno nekoliko patuljastih konja.

Nosiću i dalje, pa šta!

Daru Bubamaru nisu mnogo potresle optužbe predstavnika udruženja za zaštitu životinja, koji su zgroženi što ona ima bundu od ponija, za čiju izradu je moralo da bude ubijeno nekoliko patuljastih konja.

- Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sam to kupila u prodavnici i stvarno ne razumem čemu tolika frka. Pa, nisam ja ubijala te životinje! - započinje Dara razgovor za Kurir na temu njene bunde od 13.000 evra:

- U prodavnicama u kojima kupujem te stvari kažu mi da žene političara dolaze da pazare mnogo skuplje komade, pa niko o tome ne priča. A svi znamo kako političari zarađuju. Jedino se Dara Bubamara osuđuje, koja ceo život sama radi i zarađuje i ništa ni od koga nije ukrala! Kao ni moj muž. Ne vidim zašto sebi ne bih uzela nešto što mogu da priuštim.

Dara ne namerava da prestane da nosi garderobu od prirodnog krzna, uprkos optužbama.

- To je klasična ljubomora, tako ja to shvatam. Ceo život nosim stvari od pitona i nerca. Žao mi je, neka se ti ljudi koji me osuđuju obrate Tomu Fordu, Versaćiju, Fendiju... - kazala je pevačica.

A kako su te bunde napravljene - baš je briga.

Daro, nosiš leš na sebi!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dara Bubamara: Nastaviću da nosim pravo krzno

Izvor: S media, 10.Mar.2012

Predstavnici udruženja za zaštitu životinja zgrozili su se kada su videli Daru Bubamaru da nosi bundu od ponija, ali pevačica se na to ne osvrće puno. Nastaviće i dalje da nosi pravo krzno.

Nastavak na S media...

Na udaru zaštitnika životinja: Daro, ti si zlo, nosiš leš na sebi!

Izvor: Scandal.rs, 10.Mar.2012

Fotografija Dare Bubamare odevene u bundu od ponija koju je dizajnirao Tom Ford, a čija je cena 13.000 evra, izazvala je revolt kod ljubitelja životinja. - Pa to je zlo! Kada je čovek bio u pećini i kada je drao životinje kako bi preživeo, to je bilo razumljivo. Ali danas, kada je tehnologija toliko...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.