DAN ODLUKE: Sve je spremno za finale X Factor Adrie!

Izvor: Svet plus, 21.Jun.2015, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAN ODLUKE: Sve je spremno za finale X Factor Adrie!

Svetska zvezda Džejms Artur stigao u Beograd: „Drago mi što nastupam baš na superfinalu X Factor Adria! Večeras nas čeka najuzbudljivije veče do sada!“

Večeras u Kombank Areni sa direktnim prenosom od 21h na Prvoj, gledaćemo superfinale najvećeg muzičkog takmičenja u regionu X Faktor Adria ! Od šestoro najboljih, publika će izabrati pobednika kome pored laskave titule  sleduje i novčana nagrada od 20.000 evra. I ovoga puta domaćini šoua biće najomiljeniji voditeljski >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << par Aleksandar Radojičić i Antonija Blaće, a superfinalisti će se u bekstejdžu ponovo družiti sa šarmantnim damama Snežanom Velkov i Nikolinom Pišek.

U superfinalu specijalni gost je svetska zvezda Džejms Artur koji je sinoć sleteo na beogradski aerodorom: „Čuo sam da je veoma lepo u Srbiji, da su ljudi opušteni i prijatni i veoma se radujem što ću biti gost superfinala X Factora. Poručio bih superfinalistima da uživaju u svakom trenutku! Drago mi što nastupam na superfinalu X Faktora! Večeras nas čeka najuzbudljivije veče do sada!““  - rekao je Džejms koga su sačekale tv ekipe, ali i njegovi najvatreniji fanovi, a nešto kasnije u hotelu i svi superfinalisti, ali i Ilija koji je, kako saznajemo, najvatreniji Džejmsov fan.

Na superfinalu poznatog tv formata nastupiće i popularna pevačica Jelena Rozga koja, kako saznajemo, priprema provokativan nastup na veličanstvenoj X Factor bini.

''Žiri X Factora za ovo posebno veče priprema specijalna iznenađenja za sve gledaoce, a veliko uzbuđenje osećaju i superfinalisti! „Ovo je dan koji smo čekali nekoliko meseci! Jedva čekamo da nastupimo večeras!'' – kažu takmičari.

''Pripremamo fantastične nastupe superfinalista, ali i specijalnih muzičkih gostiju! Videćete i žiri u posebnom izdanju, predstavićemo premijerno i nekoliko pesama, očekuje nas veoma uzbudljivo veče! Nedeljama unazad pripremamo ovaj događaj, te verujemo da će publika uživati u vokalno-scenskom spektaklu, a na kraju većeri saznaćemo i ko je pobednik druge sezone regionalnog X Factora! Pozivamo sve da dođu u večeras u Kombank Arenu ili da nas od 21h direktno prate na Prvoj televiziji'' – kažu iz produkcije.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Džejms Artur stigao u Beograd: Sve je spremno za superfinale druge sezone regionalnog X Faktora!

Izvor: Story, 21.Jun.2015

Svetska zvezda i pobednik britanskog X Faktora 2012. godine, sleteo je na beogradski aerodrom i najavio najuzbudljivije veče do sada...Džejms Artur, foto: Story press..Večeras u Kombank Areni sa direktnim prenosom od 21h na Prvoj, gledaćemo superfinale najvećeg muzičkog takmičenja u regionu X...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.