Izvor: Scandal.rs, 29.Sep.2016, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čudno je, ali postoji tačno vreme kada bi trebalo da peremo zube i brijemo noge!

7:00 – pranje zuba

Iako mnogi praktikuju da zube peru posle doručka, za blistav osmeh potrebno je zube oprati odmah nakon ustajanja jer se što pre treba rešiti bakterija koje su se stvorile u ustima preko noći. Ideja za pranje zuba odmah nakon obroka nikako nije dobra, a evo i zašto. Sama gleđ na zubima je tada oslabljena zbog visokog sadržaja kiseline koja se stvara žvakanjem i koja izaziva lučenje pljuvačke, kao i proces varenja. Potrebno je sačekati najmanje 30 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << nakon obroka.

7:30 – piling lica

Piling lica žene praktikuju kada za to imaju vremena, ali najbolji tajming je rano jutro. Jutarnji piling će pomoći da se koža oslobodi prljavštine koju ste “prikupili” tokom spavanja. Takozvana “mrtva koža” treba da nestane s vašeg lica i da u novi dan krenete čisti i besprekorni.

9:00 – šišanje kose

ne znate kada biste zakazali šišanje tokom radne nedelje, ali imajte na umu da je najbolje raditi, takođe u jutarnjim časovima jer se tada pod najmanjim stresom i ne možete ni da pretpostavite šta će vam tog dana “servirati”. Zato je najbolje da kod frizera odete izjutra i rešite se viška vlasi.

Pročitajte i… Ne volim beli luk, ali otkad sam njime izlečila lice – ne ispuštam ga iz ruku!

Ostatak teksta pročitajte ovde: Čudno je, ali postoji tačno vreme kada bi trebalo da peremo zube i brijemo noge!

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Čudno, ali postoji tačno vreme kada bi trebalo prati zube i brijati noge!

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Sep.2016

Poznato nam je da je pranje zuba preporučljivo ujutru i uveče i da je pre spavanja poželjno skinuti šminku, ali jeste li znali da postoji određena satnica za šišanje kose i brijanje nogu?..7:00 – pranje zuba..Iako mnogi praktikuju da zube peru posle doručka, za blistav osmeh potrebno je zube...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.