Izvor: Scandal.rs, 23.Feb.2017, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čestitamo: Daniel Kajmakoski i njegova 13 godina mlađa supruga dobili sina (foto)

Makedonski pevač Daniel Kajmakoski, kome su posle pobede u takmičenju “X faktor” proricali veliku karijeru, postao je tata.

Predstavnik Makedonije na Evrosongu 2015. godine dobio je prvo dete sa svojom izabranicom, 13 godina mlađom misicom Kristinom Dimitrijevskom, a na Instagramu je objavio fotografiju sina.

A post shared by Daniel Kajmakoski (@daniel_kajmakoski) on Feb 23, 2017 at 3:43am PST

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Čestitamo: Daniel Kajmakoski i njegova 13 godina mlađa supruga dobili sina (foto)

Izvor: Svet, 23.Feb.2017

Makedonski pevač Daniel Kajmakoski, kome su posle pobede u takmičenju “X faktor” proricali veliku karijeru, postao je tata.. Predstavnik Makedonije na Evrosongu 2015. godine dobio je prvo dete sa svojom izabranicom, 13 godina mlađom misicom Kristinom Dimitrijevskom, a na Instagramu je objavio...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.