Ćerku kritikuje za silikone, a on se podmlađuje: Bosanac operisao nos, ali i ispeglao bore?

Izvor: Scandal.rs, 28.Maj.2015, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerku kritikuje za silikone, a on se podmlađuje: Bosanac operisao nos, ali i ispeglao bore?

Dragan Stojković Bosanac nedavno je morao pod nož zbog problema s disanjem i sinusima, a biće da je kompozitor tom prilikom ispeglao i bore. Jedan od najoštrijih članova žirija u takmičenju “Zvezde Granda” operisao je nos, zbog čega je morao da propusti i jedno snimanje. Zahvat je prošao bez većih problema, što nam je potvrdio i Bosanac.

“Jeste, operisao sam nos. Ne znam što je svima toliko važna ta informacija”, strogo je odbrusio harmonikaš.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << />
Iako je radio korekciju, gotovo da nije primetno da je Stojkoviću nos manji, ali zato su mu bore kao rukom odnesene. Nigde nijedne. Da li su mu lekari u jednom mahu uradili i zatezanje lica, ili je na fejslifting išao u nekom ranijem navratu, to Bosanac zasad taji.

Mora da je mlada pevačica Aleksandra Stojković Džiža uspela da nagovori tatu da ode pod nož pošto je stalno pred kamerama. A kamere su inače nemilosrdne, otkrivaju svaku poru, a kamoli da ne otkriju neku boru.

Podsećanja radi, proslavljeni harmonikaš samo nekoliko meseci ranije kritikovao je svoju ćerku, koja je ugradila silikone u usne i istetovirala obrve. Ljubav prema mezimici ga je, po svemu sudeći, omekšala i podstakla da promeni malo konzervativnije stavove prema plastičnoj hirurgiji.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.