Čak i na crvenom tepihu! Obećala je da se neće šminkati i drži se toga

Izvor: Prva.rs, 30.Avg.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čak i na crvenom tepihu! Obećala je da se neće šminkati i drži se toga

Oni koji prate pojedine američke šou programe, kao što je muzičko takmičenje "The Voice" verovatno su primetili da pevačica Ališa Kiz nema ni trunku šminke na licu.

Pre nekoliko meseci Ališa je rešila da se više ne šminka. Razlog je veoma jednostavan. Smučile su joj se godine u kojima je radila ono što drugi očekuju od nje i zbog toga izgubila dragoceno >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << vreme, piše Blic Žena.

"Moraš da budeš kameleon da bi zadovoljio sve prohteve društva. To sam i ja morala kada sam ušla u muzičku industriju, pa umalo da izgubim sebe", kaže Ališa.

Međutim, došao je trenutak kada je shvatila da ne želi više da prikriva samu sebe, ni lice, ni dušu, ni um, ništa, te zato odluka da se više ne šminka.
Sem što se u mnogobrojnim televizijskim emisijama ne pojavljuje sa šminkom, Ališa se ne šminka ni za naslovne strane...

Ne šminka se ni za crveni tepih, na primer dodele BET nagrada...

A za vikend je takođe ostala dosledna kada se pojavila na MTV dodeli nagrada...

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.