ĆAZIM NATAŠI DAO HELIKOPTER!

Izvor: Kurir, 01.Sep.2011, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĆAZIM NATAŠI DAO HELIKOPTER!

Nataša Bekvalac od albanskog biznismena dobila na korišćenje letelicu, kojom je stigla u Novi Pazar

Lepa Sosa ima što nijedna druga nema!

Nataša Bekvalac je pre dve večeri nastupala u Novom Pazaru na proslavi Ramazanskog bajrama u hotelu „Vrbak". U ovaj grad je iz Novog Sada stigla - helikopterom! >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Skupocena letelica je, pogađate, vlasništvo njenog dečka Ćazima Osmanija Feliksa.

Kako Kurir saznaje, on zbog brojnih poslovnih obaveza nije mogao da prisustvuje dobroj zabavi koju je Nata ugovorila pre dva meseca. Nastup je odlično prošao, gosti su bili prezadovoljni, a Nataša je blistala od zaljubljenosti.

- Pošto nije mogao da dođe, Feliks je bar nekako hteo da ugodi Nati, pa je tako poslao helikopter za Novi Sad kojim je Nataša došla u Pazar. Bila je u šoku kada je videla kakvo je prevozno sredstvo čeka, takoreći pred vratima - tvrdi naš odlično obavešten izvor.

Iako je vlasnik hotela „Vrbak" ponudio lepoj Novosađanki da prespava posle koncerta, Nataša se ipak iste noći vratila u Novi Sad. Kada ima helikopter, lako joj je da se i umorna sa nastupa prebaci do kuće.

Brojanica na Bajramu

Nataša Bekvalac je pre dve večeri na proslavu najvećeg islamskog praznika u Novom Pazaru ponela pravoslavnu brojanicu. Bez obzira što je nastupala među ljudima druge vere, Nata nijednog trenutka nije pomislila da je skine sa ruke.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ćazim Nataši dao helikopter!

Izvor: S media, 01.Sep.2011

Nataša Bekvalac od albanskog biznismena dobila na korišćenje letelicu, kojom je stigla u Novi Pazar...Nataša Bekvalac je pre dve večeri nastupala u Novom Pazaru na proslavi Ramazanskog bajrama u hotelu „Vrbak“. U ovaj grad je iz Novog Sada stigla - helikopterom, piše Kurir...Ekskluzivne fotografije:...

Nastavak na S media...

Nataša u Novi Pazar stigla helikopterom

Izvor: Svet plus, 01.Sep.2011

Pevačica Nataša Bekvalac koja je pre dva dana nastupla u Novom Pazaru povodom proslave Bajrama, doletela je helikopterom koji je u vlasništvu njenog dečka Ćazima Osmanija Feliksa.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.