ČAK SU JOJ I FANOVI ZAMERILI: Pevačica rasturila brak!

Izvor: NaDlanu.com, 30.Avg.2014, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČAK SU JOJ I FANOVI ZAMERILI: Pevačica rasturila brak!

Folk pevačica uplovila je u romansu sa košarkašem Vladimirom Dašićem koja nije naišla na pozitivne reakcije od strane javnosti

Folk pevačica Milena Ćeranić uplovila je u romansu sa košarkašem Vladimirom Dašićem koja nije naišla na pozitivne reakcije od strane javnosti.

Naime, pevačica se suočila sa kritikama da je ona kriva za raspad njegovog braka, zbog čega se oglasila na svojoj Fejsbuk stranici.

- Nikome ja ne mogu da rasturim brak. Ne postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << treća osoba, za mene su svi koji to ne razumeju debili i neandertalci. Ne može nikad, aman-zaman, da bude treća osoba kriva. Kriva sam ja i ta moja druga osoba, a treća ne postoji. Ko će, bre, meni mog muškarca da uzme ako ja to ne dam?! Ma ne dam i tačka! Ako ti dozvolim, izvoli, a ako ti ne dam, cvrc, malo sutra - napisala je Milena.

izvor: Novosti

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.