Bzzzzzz, bzzzzzz, bzzzzzz: Irina Šajk objavila snimak tetoviranja

Izvor: Svet, 25.Nov.2014, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bzzzzzz, bzzzzzz, bzzzzzz: Irina Šajk objavila snimak tetoviranja

Irina Šajk, devojka fudbalera Kristijana Ronalda, odala je počast svojoj pokojnoj baki jednostavnom tetovažom na svom stopalu.
Manekenka je podelila sa svojim fanovima video samog tetoviranja uz poruku da je sećanje na baku Galinu Šajklislamovu čini jačom.
Naime, Galina je bila tajni špijun u Staljinovoj Crvenoj armiji tokom Drugog svetskog rata i učestvovala je u poražavanju nacista. Preminula je u decembru prošle godine.
Irina ističe kako je njena baka bila jaka i hrabra žena i da za nju predstavlja primer koji treba slediti.

The only one thing makes me stronger every day to have her with me

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Istetovirala bakino ime: "Sećanje na nju me čini jačom"

Izvor: B92, 25.Nov.2014

Supermodel Irina Šajk odača je počast svojoj pokojnoj baki jednostavnom tetovažom na stopalu...Poznata manekenka i devojka Kristijana Ronalda je sa svojim fanovima podelila video tetoviranja uz poruku da je sećanje na baku Galinu Šajklislamovu čini još jačom...Inače, njena baka Galina je bila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.