Bora Đorđević: Gips mu služi kao hends fri, iliti držač za mobilni

Izvor: Svet, 09.Okt.2011, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bora Đorđević: Gips mu služi kao "hends fri", iliti držač za mobilni

naslov: 
Bora Đorđević: Gips mu služi kao "hends fri", iliti držač za mobilni



Ispod naslova: 
 



excerpt: 
Gips na levoj ruci Bora Čorba iskoristio kao specijalni držač za mobilni telefon...


izvor: 
"Kurir"


tekst clanka: 
Hoće da zaboli zglob na ruci od dugih razgovora mobilnim telefonom. Posebno na onoj u kojoj držite telefon dok pričate. Fotoreporter Kurira snimio je legendarnog Boru Čorbu (za prijatelje Borisav Đorđević) kako u centru Beograda razgovara mobilnim sa gipsom na ruci. Em što sanira povredu, em služi kao svojevrstan "hends fri", iliti držač za mobilni. Pozvali smo Boru da se raspitamo o kakvoj je povredi reč, da li je skinuo gips ili je rešio da ga ostavi na ruci zbog telefona, ali je njegov mobilni bio nedostupan. Izgleda da se istrošila baterija od silnog pričanja.
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Pronašla onog pravog: Goga Sekulić ulovila seksi biznismena!

Izvor: Svet, 09.Okt.2011

naslov: . Pronašla onog pravog: Goga Sekulić ulovila seksi biznismena!. . . . Ispod naslova: .  . . . . excerpt: . Goga...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.