Bojana Banjac: Prvi srpski top model doneo mi je velike šanse za posao!

Izvor: Svet, 29.Dec.2011, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Banjac: "Prvi srpski top model" doneo mi je velike šanse za posao!

naslov: 
Bojana Banjac: "Prvi srpski top model" doneo mi je velike šanse za posao!



excerpt: 
U prvom prazničnom izdanju emisije "Kibic fenster" na TV Panonija, večeras u 20.30h, Igor Besermenji i Dušica Blažić ugostiće Bojanu Banjac, superfinalistkinju emisije "Prvi srpski top model"...


tekst clanka: 
U prvom prazničnom izdanju emisije "Kibic fenster" na TV Panonija, večeras u 20.30h, Igor Besermenji i Dušica Blažić ugostiće Bojanu Banjac, superfinalistkinju emisije "Prvi srpski top model". S obzirom na to da nas očekuju još dva dana do početka 2012.godine, Kibic fenster sada je prilagođen prazničnoj atmosferi, novogodišnjim pričama, ali ni ovog puta neće izostati prilozi koji su ispratili neka od zanimljivih dešavanja o kojima je izveštavala svetska i domaća štampa.
Tokom emisije ćete saznati da se Bojana, vredna i odgovorna devojka, tragom otkrivanja svojih talenata otisnula u svet, gde upoznaje nove kulture i profesionalno obavlja posao modela. Nedavno se vratila iz Francuske i otkrila: "Uskoro putujem u Bangkok, a potom i u Italiju." "Prvi srpski top model" ovoj lepoj i harizmatičnoj Novosađanki doneo je velike profesionalne šanse, ali i popularnost.
Osim što se fantastično snalazi pred fotoaparatom i na modnim pistama, Bojana ima i dar za pevanje. "Doček Nove godine često provedem sa prijateljima pevajući pesme Đoke Balaševića i Bajage."
Specijalno izdanje emisije "Kibic fenster" očekuje vas 31.decembra u 21h, a svi ljubitelji odbojke, šale i pozitivne atmosfere u Novu 2012.godinu ući će sa velikim imenom odbojke, Andrijom Gerićem.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Bojana Banjac: “Prvi srpski top model” doneo mi je velike šanse za posao!

Izvor: Scandal.rs, 29.Dec.2011

U prvom prazničnom izdanju emisije 'Kibic fenster' na TV Panonija, večeras u 20.30h, Igor Besermenji i Dušica Blažić ugostiće Bojanu Banjac, superfinalistkinju emisije 'Prvi srpski top model'. S obzirom na to da nas očekuju još dva dana do početka 2012.godine, Kibic fenster sada je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.