Bojan Bijelić: Kad me ne bude (SPOT)

Izvor: Tracara.com, 13.Apr.2014, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Bijelić: Kad me ne bude (SPOT)

Bojan Bjelić na snimanju spota “Kad me ne bude” Pop pevač Bojan Bjelić nedavno je ekranizovao pesmu Kad me ne bude, čiji su autori Bojan i Divna Vasić. Pesma se izdvojila odmah po objavljivanju albuma Prva rezerva, koji je Bojan promovisao krajem prethodne godine. Spot je sniman u vili Jelena, a radnja je smeštena u pedesete godine prošlog veka. Shodno tome, pevačev stajling i stajling svih statista urađen je po uzoru na to doba. Za režiju spota su odgovorni Kosta Đuraković i Ivan >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Nikolić, a Bjelić planira da snimi spot za još nekoliko pesama koje se nalaze na njegovom novom abumu. POSLUŠAJTE PESME PRVA REZERVA I TEMPERATURA BOJANA BIJELIĆA. Pogledajte spot. Da li vam se sviđa?

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Bojan Bjelić, premijera spota (Video)

Izvor: Poznati.info, 13.Apr.2014

Pop pevač Bojan Bjelić nedavno je ekranizovao pesmu ”Kad me ne bude” koja se izdvojila odmah po objavljivanju albuma ‘Prva rezerva’, a čiji su autori Bojan i Divna Vasić. Spot je sniman u vili “Jelena”, a radnja je smeštena u pedesete godine prošlog veka...Shodno tome, pevačev stajling...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.