Bivša devojka Marija: Ne želim više da čujem za Gastoza!

Izvor: Kurir, 27.Maj.2015, 06:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša devojka Marija: Ne želim više da čujem za Gastoza!

Nenad Marinković danima plakao zbog devojke koju želi da oženi, ni posle pregovora sa TV Hepi ona nije pristala da uđe u „Parove“, pošto neće da ima ništa s njim

Nenad Marinković Gastoz u rijalitiju „Parovi“ svakog dana pominje svoju bivšu devojku Mariju Jakovljević, za kojom i dalje mnogo pati, ali mu je ona preko Kurira poručila da neće više da čuje za njega.

Iako se i Gastozov otac Stanislav Ðuro Sinđelić, gledajući na televiziji svog sina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji ne nosi njegovo prezime, ponadao da će se on oženiti Marijom, od toga nema ništa.

- Neću se udati za Gastoza, on me više ne interesuje. Znam da je bio s nekoliko devojaka u vili, ali ne zanima me ni Šavija, ni Tijana, ni Maca! To je njegov život. Zvali su i mene u rijaliti, nudili su mi velike pare, ali ne želim da uđem - kaže Marija.

Gastozova bivša se pre godinu dana vratila iz Francuske u Srbiju i sada živi u Beogradu.

- Tri godine sam živela s njim u Parizu, rastali smo se pre godinu dana i od tada nemam kontakt ni s njim ni s njegovom porodicom. Jednostavno, ne bih volela da me više povezuju s njim. Želim mu sve najbolje u životu - zaključuje Gastozova bivša, ne želeći da se osvrće na priču kako je on Tijani Ajfon napravio dete u rijalitiju.

Zorica Marković:

IZMLATIĆU ZMAJA KAO VOLA!

Zorica Marković, koja je kao gošća stigla u Zmajevo gnezdo, odmah se posvađala s domaćinom i pripretila mu da će ga „izmlatiti kao vola“.

Naime, čim je čula da Ilija Grahovac hoće da deli krevet s njom i njenom koleginicom Saškom Karan, pevačici je pukao film.

- Sad ću da ga izmlatim kao vola! Nemoj da me čačka jer će nagrabusiti! Neće da bude zmaj, nego će da bude pi.ka. Čekaj, je l‘ on stvarno mislio da spava sa mnom i Saškom Karan?! - dramila je Markovićeva, dok Zmaj od Šipova nije shvatio na koga je udario i na kraju legao na pod, a Zoricu i Sašku ostavio da se baškare na krevetu.

ŠMEKER  Aleksandar izlazio s pevačicom

POŽGAJ PROVEO LETO S NIKOLIJOM

Veliki zavodnik Aleksandar Požgaj izgleda je prošlog leta uspeo da zavede i devojku od „milion dolara“ Nikoliju Jovanović.

Naime, oni su viđeni zajedno na jednom beogradskom splavu tokom letnjih meseci, pre nego što se Niki smuvala s Reljom Popovićem.

- Ćerka Vesne Zmijanac i Požgaj bili su zajedno u provodu i delovalo je da su veoma bliski dok su nazdravljali u separeu. Na kraju su zajedno napustili splav - priseća se jedan od očevidaca.

Pozvali smo Nikoliju, koja u razgovoru s novinarima uporno potencira priču o karijeri, dok na pitanja o privatnom životu ne odgovara.

- Snimila sam spot za novu pesmu „Opasna igra“, koju između ostalog potpisuje i Relja. Premijera se očekuje krajem sledeće nedelje. Što se tiče nebuloza, ostaću vam do sudnjeg dana nedostupna na tako postavljena pitanja - poručila je pevačica.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.