Bez njih filmovi ne bi bili isti: Seksi holivudske dublerke

Izvor: Scandal.rs, 06.Jul.2015, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez njih filmovi ne bi bili isti: Seksi holivudske dublerke

Holivudske zvezde obično izbegavaju golotinju, provokativne scene u krevetu ili opasne akcione vratolomije, pa ih zato pred kamerama često menjaju dubleri. Ovo su neke od najseksi holivudskih dublerki koje obavljaju “prljav posao” svojih poznatijih koleginica.

Samanta Džo

Bila je dublerka Eve Grin u filmu 300: Rise of an Empire, kao i u filmovima “Sumrak saga”. Ima samo 24 godine, a učestvovala je i na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008, kada je osvojila nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << medalja kao članica kanadske reprezentacije u borilačkim veštinama.

Ališa Vela-Bejli

Bila je dublerka Zoi Saldani u filmu “Avatar”, a menjala je i Milu Jovović, Šarliz Teron, Dženifer Lorens… Bavi se plesom, gimnastikom i borilačkim veštinama i nominovana je za nekoliko kaskaderskih nagrada.

Hajdi Manimejker

Bila je kaskaderka u preko 65 filmova, uključujući i “Avengers” franšizu. Tokom svoje bogate karijere, menjala je Skarlet Johanson, Amandu Sejfrid, Rejčel Mekadams i Mišel Rodrigez.

Rozi Mek

Ova18-godišnja lepotica dublerka je Emilije Klark, koja igra Deneris u “Igri prestola”.

Tara Maken

Rođena je u Kuvajtu, majka joj je Filipinka, a otac Irac. Imala je angažmane u preko 46 filmova, pa je bila dublerka u blokbasterima među kojima su “Igre gladi”, “Transformers”, “Ajron Men”…

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.