Beyonce trudna: Pevačica čeka blizance

Izvor: Tracara.com, 01.Feb.2017, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beyonce trudna: Pevačica čeka blizance

Pevačica i njen suprug uskoro će postati roditelji blizanaca (foto: Instagram/beyonce) Beyonce je danas obradovala sve svoje obožavaoce vešću da će uskoro ponovo postati majka i to blizanaca. Pevačica je danas na Instagramu potvrdila da je u drugom stanju i da će njen suprug Jay Z i ona uskoro postati roditelji dve bebe. We would like to share our love and happiness. We have been blessed two times over. We are incredibly grateful that our family will be growing by two, and we thank you >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << for your well wishes. – The Carters A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on Feb 1, 2017 at 10:39am PST “Želimo da sa vama podelimo ljubav i sreću. Već drugi put smo blagosloveni. Neizmerno smo zahvalni što će naša porodica uskoro biti uvećana za dva člana i zahvaljujemo svima na lepim željama. Carterovi”, napisala je pevačica pored fotografije. Čestitamo!  

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bijonse čeka blizance: "Želimo da podelimo divne vesti sa vama"

Izvor: B92, 01.Feb.2017

Bijonse Nouls i njen suprug Džej Zi objavili su na Instagramu da će postati roditelji i dobiti blizance!..R&B diva je podelila sliku na Instagramu na kojoj je već u poodmakloj trudnoći i napisala:.."Želeli bismo da podelimo ljubav i sreću sa vama. Dva puta smo blagosloveni. Jako smo zahvalni što...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.